сряда, 29 декември 2010 г.

Прогноза за времето за месец Януари 2011


Прогнозата за времето за месец Януари на новата 2011 година се очаква да не ни изненадва с нищо, като бъде обичайната за този период от годината. Ще преобладава облачно време през целия месец с мъгли, като ще усетим доста по-ниски температури от тези през месец Декември на 2010 година. От 20-ти Януари до края на месеца прогнозата за времето е температурата да падне дори под 0 градуса.

Преваляванията ще бъдат малко над нормалните за месец Януари, като най-много валежи ще паднат в края на месеца и именно тогава се очаква и превалявания от сняг, които могат да образуват поледици по улиците на цялата страна. Валежите за месеца ще са между 25 и 100 литра на кв. метър.

Средната месечна температура през Януари се очаква да бъде по-ниска от обичайната - по българското Черноморие средната месечна температура ще бъде най-висока 1-3 градуса, а в планините най-ниска - между -7 и -2 градуса по целзий.

Месечната прогноза за времето през Януари се очаква термометрите да покажат най-ниско -16 и -19 градуса, а най-високо да се покачат до 10 и 14 градуса. Прогнозата е за максимални и минимални средни температура през месец Януари.

За Нова година можем да очаквам да падне малко сняг, но той няма да се задържи за дълго заради положителните температури, които се очакват през Новата 2011 година.

От екипа на сайта Ви пожелаваме весело посрещане на новата 2011 година!

1 коментара:

илияна каза...

ха ха сега сме април

Публикуване на коментар

 
Powered by Blogger